Η λογική επικαλείται
τον ορατό κόσμο σαν μαρτυρούμενη ένδειξη ύπαρξης
(..όταν ορώ τα έργα των χεριών Σου../ψαλμός)


Επίγεια μάτια αδυνατούν να ατενίσουν το «απρόσιτο» φως, που η θεότητα "οικεί"

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Το υπέρ-κράτος, δεν μπορεί να ζήσει για πάντα

Το μεγαλύτερο μέρος της αμερικανικής και ευρωπαϊκής ιστορίας, είναι ένα ψέμα. Υπάρχει η αληθινή ιστορία, και η κατασκευασμένη. Η βαθιά, και η επιφανειακή. Η ιστορία των κρατούντων, και η ιστορία της απελευθέρωσης. Η μια ιστορία εξυπηρετεί τα μυστικά και τον κρατικό τρόμο, δικαιολογώντας τον μιλιταρισμό εναντίον των λαών της Μ. Ανατολής. Η άλλη ιστορία κρύβεται, λογοκρίνεται, και περιθωριοποιείται ως συνομωσιολογία.



Ήδη, οι σατανικές ελίτ που κυβερνάνε την Αμερική, την Αγγλία, και το Ισραήλ, προσπαθούν απεγνωσμένα να φιμώσουν όλους όσους αντιδρούν στη νέα αυτή τάξη πραγμάτων, ενορχηστρώνοντας έναν πυρηνικό χειμώνα με πρωταγωνιστές τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, και το Ιράν, κατασκευάζοντας ψεύτικες κρίσεις, και προετοιμάζοντας μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα καταπνίξει την ελευθερία μια για πάντα.

Όταν οι ηγεσίες λατρεύονται χωρίς καμιά αμφισβήτηση, τότε ανοίγουν οι πόρτες για σφαγές, θηριωδίες, και για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ανοίγουν οι πόρτες για τους διάφορους Stalin, Mao, Saddam και Khomeini. Και έτσι έχουμε τη Β. Κορέα, την ΕΣΣΔ, και την ναζιστική Γερμανία. Και επίσης την Αμερική μετά την 9/11, το Ισραήλ, και γενικά τη Δύση. Οι λαοί αρνούνται να δεχτούν το ότι αυτοί που ελέγχουν τις ηγεσίες του σήμερα, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με κάποιους κατά συρροή δολοφόνους. Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει.

Αυτού του είδους το υπέρ-κράτος όμως, δεν μπορεί να ζήσει για πάντα. Ήδη βλέπουμε μια αλλαγή στη ψυχολογία της Αμερικής, της Δύσης, και του κόσμου όλου. Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα επίσημα ψέματα των κυβερνήσεων και των ΜΜΕ, και αντιδρούν.
πηγή: http://diaggeleas.wordpress.com/2011/08/24/%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%B4/



Δεν υπάρχει ούτε ευνομία, ούτε φροντίδα για την ανθρώπινη ζωή.


8 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ....ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΛΕΟΝ....

    ΡΕ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΛΑΚΟΥΣ....ΕΝΙΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

    ΜΕ ΒΟΥΝΙΣΙΟ ΦΡΟΝΗΜΑ....ΖΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη γερμανική εφημερίδα Berliner Zeitung δημοσιεύεται ανταπόκριση με τίτλο «Η τάφρος στον Έβρο» και υπότιτλο «Η Ελλάδα σκοπεύει να κατασκευάσει μία τάφρο μήκους 120 χιλιομέτρων και βάθους 7 μέτρων στα σύνορά της με την Τουρκία, προκειμένου να είναι προετοιμασμένη απέναντι σε παράνομους μετανάστες και...
    Μία τάφρο γεμάτη νερό για προστασία της Ευρώπης, κατά μήκος όλων των συνόρων με την Τουρκία. Ένα σχέδιο που δημιουργεί συνειρμούς με τον Ψυχρό Πόλεμο και το Τείχος του Βερολίνου. Μόνο που εδώ δε χτίζεται, αλλά σκάβεται». .....
    Λακούβες λέμε!!! μπες στο "μουντ", μπες στο κλίμα....φτιάξε την δική σου λακούβα! Η τουρκία φτιάχνει την δική της .......Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ahmet Davutoglu δήλωσε ότι η Τουρκία υποβαθμίζει τις διπλωματικές σχέσεις από επίπεδο πρεσβευτών σε επίπεδο επιτετραμμένων και ότι ο πρεσβευτής του Ισραήλ θα αποχωρήσει έως την επόμενη Τετάρτη από την Τουρκία.
    Υιο μπράδερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παγκοσμιοποιηση και με την βούλα προ των πυλών.
    Το νεο παγκόσμιο νόμισμα με το οποίο θα μπορούν να ελεγχουν
    τα παντα.Γι αυτο και δημιουργούν αυτην την παγκόσμια κρίση
    για να μπορέσουν να το παρουσιάσουν ως Σωτήρα.
    Τρείς οι ισχυροί πόλοι της παγκόσμιας οικονομίας!


    Ποιοί διαλύουν τα έθνοι δημιουργώντας ενώσεις κρατών χωρίς συνοχή;;;


    "Δεν υπάρχει ούτε ευνομία, ούτε φροντίδα για την ανθρώπινη ζωή."


    Κατάχρηση εξουσίας σε όλα τα επίπεδα.
    Και η λακούβα πάει σύννεφο..... και όπως πολύ σωστά λέει και ο Pistos788 "ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΛΑΚΟΥΣ....ΕΝΙΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ..."


    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και συνεχίζω....
    ...όσες φορές η ανθρωπότητα έκανε ένα μεγάλο άλμα μπροστά, το έκανε πατώντας στο αίμα... έλεγαν τότε οι άνθρωποι του 3ου ραιχ.
    Τελικά όμως .... κάθε φορά που η ανθρωπότητα κολυμπούσε στο αίμα οι δήμιοι φώναζαν πως την βάζουν να κάνει άλματα...

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται.... με όποια μορφή τρέλας και εξαναγκασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος
    Εδώ ο άνθρωπος, εδώ είναι το κτήνος,
    μέσα στο ίδιο το κλουβί
    στέκονται αντιμέτωποι, βουβοί.
    Εγώ, εσύ, εκείνος,
    ποιος είναι κτήνος;..........
    Στίχοι: Γιώργος Μιχαηλίδης

    -Γέροντα, ευλογείτε!
    -Ο Κύριος!

    -Πάμε καλά για τις Καρυές;
    -Είναι δάσος και δρόμος μακρύς. Ελάτε να ξαποστάσετε.

    -Έχεις κάτι για φαγητό;
    -Όλα τα καλά του Θεού. Ψωμί και νερό, τα μεγαλύτερα δώρα.

    -Τι έχεις στ' αυτιά;
    -Δεν καλακούω.
    -Σε είδε γιατρός;
    -Ναι, ο Θεός.
    -Και τι σου είπε;
    -Βάστα λίγο ακόμα.

    -Ποια είναι η μεγαλύτερη αμαρτία;
    -Να βρίζεις το Άγιο Πνεύμα. Να είσαι αχάριστος και να μη χαίρεσαι για τη ζωή που σου έδωσε ο Θεός.
    Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.... @
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Γέροντα ευλογείτε!
    -Ο Κύριος!
    -Γέροντα ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησες εδώ;
    -...........σιγή.........................Ο Εαυτός Μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε επιστολή που έστειλε προς την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, Ο εκπρόσωπος τύπου της Κνεσσέτ (της ισραηλινής Βουλής) Ντάνι Ντάνον κατήγγειλε ότι «η Τουρκία υποθάλπει την τρομοκρατία»!Η επιστολή που είναι η πρώτη απάντηση του Ισραήλ στην Άγκυρα για την αποπομπή Ισραηλινού πρεσβευτή και τις "κυρώσεις" που ο αλαζονικός Α.Νταβούτογλου θεωρεί ότι θα κάμψουν το Ισραήλ είναι άκρως επιθετική κατά της Άγκυρας και την φέρνει στο ίδιο επίπεδο με το Ιράν: «Η Τουρκία έχει συσφίξει τις σχέσεις της με το Ιράν και αποτελεί τη συνέχεια του άξονα του κακού. Η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με το τουρκικό πρόβλημα, πριν να είναι αργά», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.
    Η αναφορά στον «άξονα του κακού» (καθεστώτα επιπέδου Ιράν και Βόρειας Κορέας) είναι κρίσιμη γιατί πλέον η Τουρκία παύει να αντιμετωπίζεται από το Ισραήλ ως "παρεξηγημένος σύμμαχος" και θεωρείται πλέον "εχθρός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr, το Ισραήλ έχει συμφωνήσει με την Κύπρο στην μοιρασιά των ποσοστών των κοιτασμάτων του οικοπέδου "12", αφού την Noble Energy το Ισραήλ την έστιλε στην Κύπρο και κατ'αυτό τον τρόπο αναλαμβάνουν και την ασφάλεια της γεώτρησης πέρα βέβαια από τον 6ο Στόλο.
    Η κυπριακή κυβέρνηση σε συνεργασία με την εταιρία Noble Energy έχουν ετοιμάσει τους σχετικούς χάρτες για το σημείο που θα στηθεί η πλατφόρμα άντλησης του φυσικού αερίου, ακόμα και το σημείο που θα μεταφέρεται το προσωπικό με ελικόπτερο.
    Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η πληροφόρηση του defencenet.gr ότι «Οι έρευνες θα αρχίσουν και θα συνεχισθούν χωρίς χρονοτριβή» ως στις τουρκικές απειλές που εκτοξεύονται και σε κύκλους του ΟΗΕ που ζητούν αναβολή των γεωτρήσεων. Επίσης η Λευκωσία είναι έτοιμη να προκηρύξει την αδειοδότηση και για άλλα θαλάσσια οικόπεδα εντός της ΑΟ Κύπρου σε Γαλλία και Ρωσία!
    Στην Αθήνα φοβούνται (δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγραφεί η συμπεριφορά της κυβέρνησης) ότι επειδή η Τουρκία δεν θα τολμήσει να πειράξει την πλατφόρμα της γεώτρησης θα επειχειρήσει να σηκώσει την ένταση και να την μετάτρέψει σε "θερμή κρίση" στην Κύπρο (όπως σαφώς δήλωσε ο Ε.Μπαγίς) ή ακόμα και στο Αιγαίο.
    Τα Επιτελεία βρίσκονται ήδη από τα τέλη Αυγούστου επί ποδός συναγερμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή