Η λογική επικαλείται
τον ορατό κόσμο σαν μαρτυρούμενη ένδειξη ύπαρξης
(..όταν ορώ τα έργα των χεριών Σου../ψαλμός)


Επίγεια μάτια αδυνατούν να ατενίσουν το «απρόσιτο» φως, που η θεότητα "οικεί"

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΑ ΡΕ



"Ζήσε τη ζωή σου με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελες τα παιδιά σου να ζήσουν τη δική τους"

Υπάρχουν πολλά βίντεο, βιβλία, σελίδες που ενημερώνουν για τον κρυφό πόλεμο της νέας τάξης πραγμάτων «πονηρού πνεύματος» εναντίων της ανθρωπότητας και κυρίως των νέων που είναι και το μέλλον. Κάθε πολιτισμός μπορεί να εξαφανιστεί όταν προσβληθεί η «Παιδεία».


Αυτό που μπορώ να μοιραστώ είναι μια προσωπική εμπειρία:

Κάπου στο 1995 έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο Άγιο Όρος μαζί με έναν φίλο και το παιδί του (ηλικίας 7-8 ετών) προσπαθώντας να βρει μια λύση στο πρόβλημα της υπνοβασίας που είχε το παιδί τότε. Ο γέροντας που συναντήσαμε και μας φιλοξένησε, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν «πόσες ώρες τηλεόραση βλέπει το παιδί»!

Μετά από τις συμβουλές του, η οικογένεια του φίλου περιόρισε τις ώρες που τα παιδιά εκτίθονταν στην τηλεόραση και το πρόβλημα της υπνοβασίας υποχώρησε, μέχρι που εξαφανίστηκε.

κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου:
Στις μέρες μας η μοίρα της Εκπαίδευσης έχει δεθεί άρρηκτα με τη μοίρα του χρήματος, ασχέτως αν όλοι οι έλληνες πιστεύουν πως δεν θά ‘πρεπε να είναι έτσι… Για την εξέλιξη αυτή έβαλαν το χεράκι τους και τα δύο μεγάλα κόμματα. Ας μην ξεχνούμε ότι με τη συναίνεση του Σαμαρά μπήκε η οριστική ταφόπετρα στο Δημόσιο σχολείο.
Όταν τα κυβερνητικά κόμματα και οι δορυφόροι τους τοποθετούν την ελληνική Εκπαίδευση στο εδώλιο και μιλούν για «αναβάθμιση»
και «μεταρρύθμισή» της εννοούν τούτο: Ότι η ελληνική Εκπαίδευση δεν έχει προσαρμοστεί («μεταρρυθμιστεί») ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στις…απαιτήσεις του χρήματος, δηλαδή στις ανάγκες και απαιτήσεις της Νέας Τάξης.
Χρόνια τώρα και τα δύο κυβερνητικά κόμματα και οι «τσόντες» τους το δηλώνουν καθαρά: Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της
Νέας Εποχής, στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Πρέπει η Εκπαίδευση να ανταποκριθεί στις ανάγκες του διεθνούς κεφαλαίου και του διεθνούς ανταγωνισμού. Πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, γιατί αυτό προστάζουν αυτές οι ανάγκες…
Αυτό που ενοχλούσε ιδιαίτερα τους πολύχρωμους πολιτικούς υπαλλήλους του χρήματος, τα πνευματικά ιερατεία της αγοράς και τα
«παπαγαλάκια» των ΜΜΕ ήταν μια «παραφωνία»: Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα δεν είχε αποβάλει, ακόμα, τα ιστορικά και εθνικά του ερείσματα (με κυρίαρχο την Ορθοδοξία), τις αγωνιστικές κατακτήσεις της ελληνικής κοινωνίας, τις μνήμες και τα σύμβολα των αγώνων του ελληνικού λαού…
Αυτή η «παραφωνία» ήταν αγκάθι στο μάτι της Νέας Τάξης και των ιδεολογικών και πολιτικών «μπράβων» της.
Για αυτήν την «παραφωνία» είχε στηθεί η ελληνική Εκπαίδευση στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με τις κατηγορίες του
«αναχρονισμού» και του «σκοταδισμού», των «εθνικιστικών καταλοίπων» κ.λπ…
Βάλθηκαν λοιπόν, ΟΛΟΙ, επί δεκαετίες, σταθερά και συστηματικά, να εξαλείψουν αυτή την «παραφωνία», να ξεριζώσουν κάθε ιστορικό, εθνικό της χαρακτηριστικό και να την ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, του χρήματος και της Νέας Εποχής: Στην φρίκη της πολυπολιτισμικής ισοπέδωσης, των «ιδεών» και «αξιών» της ιμπεριαλιστικής παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης…
Η σημερινή κυβέρνηση των ανδρεικέλων αποτελεί την πιο μοχθηρή κακουργία εναντίον της ελληνικής Εκπαίδευσης. Όπως σε όλους τους
τομείς, έτσι και στο Εκπαιδευτικό, εκτελεί με ασυνήθιστη μανία τα «συμβόλαια θανάτου» των μαφιών του χρήματος.
Η Μεσσαλίνα της Εκπαίδευσης, η Άννα Διαμαντοπούλου, δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Προωθεί, με υστερικό φανατισμό την
αποτέφρωση κάθε εθνικού χαρακτηριστικού της Ελληνικής Εκπαίδευσης, κάθε ιστορικού ιστού ιδεών και αξιών της…
Ταυτόχρονα υπονομεύεται και η ίδια η «εθνική» οικονομική βάση της Εκπαίδευσης και προωθείται, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και διατεταγμένα η
αποσάθρωση της οικονομικής της ύπαρξης.
Οι δήθεν «αναμορφωτές» της Παιδείας, η σχολική περίοδο άρχισε, και αυτοί δεν έχουν έτοιμα ούτε τα βιβλία των παιδιών!!!
Και έχουν το θράσος να λένε ότι οι μαθητές θα κάνουν μάθημα με φωτοτυπίες, με DVD και ίντερνετ!
Αντί για βιβλία θα μοιράζουν DVD της Μαρίας Αντουανέτας…
Βεβαίως μέσα στον οίστρο της διάλυσης των πάντων που διακατέχει τα κυβερνητικά ανδρείκελα, ξεφεύγουν και κάποιες αλήθειες.
Το «δεξί χέρι» της κυρίας υπουργού, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κ. Βασίλης Κουλαϊδής, είπε στις 12
Αυγούστου:«Η σχολική χρονιά που έρχεται πρόκειται να είναι η πιο δύσκολη χρονιά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο…»!
Αυτόν το άθλο πέτυχε η «αναμορφώτρια» Μεσσαλίνα: Εκπαίδευση ΟΛΙΚΗΣ καταστροφής, όμοια με αυτή που επακολούθησε την παγκόσμια ιμπεριαλιστική ανθρωποσφαγή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!!! Για την ανάγκη, όμως, της ολοκληρωτικής
υποταγής της εκπαίδευσης στους νόμους της αγοράς, στο χρήμα και στη χρεοκοπία της Ελλάδας, μίλησε ευθέως και ο πρωθυπουργός-ανδρείκελο.
Διαβάστε το σχετικό αποκαλυπτικό κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου
..........ΜΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ...


Καλά μας ξυπνητούρια!

6 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥΣ,ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
    ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ....ΑΙΜΑ,ΦΟΒΟΣ,ΜΙΣΟΣ,ΕΓΚΛΗΜΑ...

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ....ΛΑΜΠΡΥΝΟΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗΝ....

    Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΚΕΙΝΟΣ....ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΕΤΑΙ....

    ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

    ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΘΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ...ΤΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ...ΖΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φυλετική ψυχή και η εθνική συνείδηση είναι ο μεγάλος ένοχος για τις δυνάμεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο απόλυτος ένοχος του χάους, που όμως στην πραγματικότητα σκορπούν οι «καλοί» προστάτες της οικουμένης που πάντοτε κερδίζουν τις μεγάλες μάχες και προπαγανδίζουν το «δίκιο» που έχουν, καλώντας πρόθυμους συνεργάτες στο πλευρό τους. Η παραπληροφόρηση γύρω από τα πραγματικά περιστατικά, η χρήση παράλογης και έκνομης βίας και η καλλιέργεια του φοβικού συνδρόμου είναι οι λόγχες του σατανικού παγκόσμιου στρατού. Η υπόδειξη πλασματικών ενόχων και ενοχών μαζί με τους προδότες που έχουν σκορπιστεί μεταξύ των ελεύθερων τάχα εθνών δίνουν το έσχατο δολοφονικό χτύπημα.

    Η μεγάλη αρχή έγινε με το ασύλληπτο τρομοκρατικό χτύπημα που σκηνοθετήθηκε στους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ το 2001. Μ’ αυτό το χτύπημα δόθηκε το έναυσμα για την σύγκρουση ανάμεσα στον χριστιανικό και τον ισλαμικό κόσμο και παράλληλα ξεκίνησε μια ψεύτικη σταυροφορία της Δύσης για την δημιουργία τάχα ενός κόσμου του νόμου και της τάξης ενάντια στον υποτιθέμενο νόμο της ζούγκλας.

    * ...Το βλέμμα του Θεού είναι παντού, βλέπει τα έργα μας και δεν του διαφεύγει τίποτα. και έρχεται συνεργός σ' αυτούς που εργάζονται το καλό (Αββάς Λογγίνος)
    ...ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΕΤΑΙ....
    Καλό βράδυ Αδερφέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διατήρηση ενός νέου σε μια υπανάπτυκτη κατευθυνόμενη παιδεία προετοιμάζει γι' αργότερα έναν άνθρωπο που θα είναι εύκολα υποχείριο των διαφόρων συμφερόντων. Και φυσικά... όχι ελεύθερος. Αυτο ζητούν άλλωστε... υπνωτισμένους ανθρώπους με ρομποτική συμπεριφορά.


    "ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥΣ,ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
    ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ....ΑΙΜΑ,ΦΟΒΟΣ,ΜΙΣΟΣ,ΕΓΚΛΗΜΑ..."

    με κάλυψες απόλυτα PISTOS788



    .........ΜΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ...

    Νομίζω πως μιλάς Ουσιαστικά και κυριολεκτικά!!!!!!!!!

    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος
    * Πρόσεχε αδελφέ, γιατί ο εχθρός πολεμάει με διάφο­ρους τρόπους τους αγωνιστές. Και πριν να πραγματοποιηθή η αμαρτία, ο εχθρός την δείχνει στα μάτια τους πολύ μι­κρή. Μετά τη διάπραξη της αμαρτίας όμως, ο πονηρός την παρουσιάζει υπερβολικά βαρειά στα μάτια εκείνου που αμάρτησε, σηκώνοντας εναντίον του μύρια κύματα λογι­σμών, έτσι ώστε, πνίγοντας μέσα σ' αυτά τη λογική σκέψη του αδελφού, να τον καταποντίση στο βυθό της απελπισίας.

    Κι εσύ λοιπόν, αγαπητέ, γνωρίζοντας από πριν αυτές τις πανουργίες του εχθρού, πρόσεχε μη σε γελάσει και α­μαρτήσεις. Αλλά κι αν έχεις ήδη πέσει σ' ένα παράπτωμα, μην το συνεχίζεις, απελπισμένος για τη σωτηρία σου. Σή­κω και γύρνα πίσω στον Κύριο και Θεό σου. Κι Εκείνος θα σ' ελεήσει. Γιατί ο Δεσπότης μας είναι οικτίρμων και ε­λεήμων, μακρόθυμος και πολυέλεος, και δεν περιφρονεί ό­σους μετανοούν ειλικρινά, αλλά πρόθυμα και με χαρά τους δέχεται.

    Όταν λοιπόν σου λέει ο εχθρός, «Χάθηκες, δεν μπορείς πια να σωθείς», εσύ πες του: «Εγώ έχω Θεό εύσπλαγχνο και μακρόθυμο, γι' αυτό και δεν απελπίζομαι για τη σωτη­ρία μου. Εκείνος που μας άφησε εντολή να συγχωρούμε το συνάνθρωπό μας "έως εβδομηκοντάκις επτά" (Ματθ. 18:22), ο Ίδιος, πολύ περισσότερο, θα συγχωρήσει τις αμαρτίες ε­κείνων που επιστρέφουν κοντά Του μ' όλη τους την ψυχή».

    Κι έτσι, με τη χάρη του Θεού, θα λυτρωθής από τον πό­λεμο (Αγ. Εφραίμ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θεός μαζί μας...
    και η χάρη του ας φωτίσει τις ψυχές μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Τουρκία σε πρώτη φάση θα επιδιώξει να έχει αυξημένη και μόνιμη παρουσία με πλοία του πολεμικού της ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Κόλπου της Αλεξανδρέττας και της Διώρυγας του Σουέζ και κυρίως στα όρια της ΑΟΖ Κύπρου-Ισραήλ, με το πρόσχημα της προστασίας των τουρκικών εμπορικών πλοίων που θα κινούνται στην περιοχή. Με τον τρόπο αυτό θα επιχειρήσει να αμφισβητήσει εμπράκτως τις ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ. Μάλιστα, σε επιχειρησιακό επίπεδο η Τουρκία σχεδιάζει να κάνει ό,τι ακριβώς κάνει στο Αιγαίο με τα πολεμικά της αεροπλάνα. Δηλαδή, όπως με τις πτήσεις των πολεμικών της αεροσκαφών αμφισβητεί εμπράκτως την κυριαρχία της Ελλάδος στο Αιγαίο και δεν επιτρέπει την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών του πηγών, έτσι, με τις κινήσεις των πολεμικών της πλοίων στην περιοχή μεταξύ Κύπρου – Ισραήλ, θα επιδιώξει να αμφισβητήσει εμπράκτως τα νόμιμα και κυριαρχικά δικαιώματα των ως άνω χωρών και υπό το φόβο μιας πολεμικής σύγκρουσης, να προκαλέσει την παρέμβαση των ΗΠΑ και να παγώσουν οι διαδικασίες εξόρυξης και εκμετάλλευσης.

    Παράλληλα, η Τουρκία θα επιχειρήσει να πετύχει εντός του Σεπτεμβρίου την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως κυρίαρχου κράτους, στην επικείμενη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Αμέσως μετά, σχεδιάζει να ανακηρύξει μονομερώς την δική της ΑΟΖ στη ΝΑ Μεσόγειο μέχρι τα 200 ν.μ., και με βάση την αρχή της αναλογικότητας, να προχωρήσει στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με το ψευδοκράτος, χωρίς να αναγνωρίζει δικαίωμα ΑΟΖ στο Καστελόριζο. Στη συνέχεια, σχεδιάζει να προχωρήσει στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Παλαιστίνη, θέτοντας έτσι υπό τον έλεγχό της το κοίτασμα Λεβιάθαν, το οποίο έχουν λάβει εντολή να προβούν στις απαραίτητες επιχειρησιακές προετοιμασίες για να προστατεύουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία.
    Τέλος, στα πλαίσια του σχεδίου αυτού, η Τουρκία, μέσω της τουρκικής εταιρείας πετρελαίων ΤΡΑΟ, θα προχωρήσει σε γεωτρήσεις στην ΑΟΖ Τουρκίας-ψευδοκράτους-Παλαιστίνης, έχοντας καταφέρει να περικλείσει και να απομονώσει εντελώς από θαλάσσης το Ισραήλ, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει και το βέτο της Άγκυρας, στις προσπάθειες που καταβάλλει για να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ.
    Υπάρχουν και άλλα υποτιθέμενα «βέλη στη φαρέτρα» της Άγκυρας, όπως η καταγγελία του Ισραήλ στον ΟΗΕ για το πυρηνικό του οπλοστάσιο, η καταγγελία επίσης στον ΟΗΕ για τον αποκλεισμό της Γάζας, η πλήρης διακοπή των διπλωματικών σχέσεων, το πλήρες πάγωμα των εμπορικών σχέσεων και άλλα.
    Ασφαλώς και υπάρχουν πολλά κενά και αδυναμίες στο Σχέδιο Γ΄ της Τουρκίας εναντίον του Ισραήλ, το οποίο επιδέχεται και πολλές αναγνώσεις.

    Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα, εν όψει της μονομερούς ανακήρυξης της τουρκικής ΑΟΖ, πρέπει να είναι έτοιμη να διαχειριστεί το ζήτημα του Καστελόριζου, αν δεν το έχουν «διευθετήσει» ήδη εκείνοι που χαϊδολογούνται χρόνια τώρα με την Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή