Η λογική επικαλείται
τον ορατό κόσμο σαν μαρτυρούμενη ένδειξη ύπαρξης
(..όταν ορώ τα έργα των χεριών Σου../ψαλμός)


Επίγεια μάτια αδυνατούν να ατενίσουν το «απρόσιτο» φως, που η θεότητα "οικεί"

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


"Με κάθε φύλαξη φύλαγε την καρδιά σου.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ’ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ"
«εκεί που είναι η καρδιά σου, εκεί είναι κι ο θησαυρός σου»


Πως λέγονται οι επενδύτες του χρηματιστηρίου;

ΤΑΚΟΥΜΠΑΝ


Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”
«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.

Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.

Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».


- Γέροντα, έχω μέσα μου μία φοβία.

- Η φοβία που έχεις είναι μια ευλογία από τον Θεό∙ είναι οικονομία Θεού, για να καταφεύγης πάντα σ’ Εκείνον δια της προσευχής. Θα σε βοηθήση να πιασθής από τον Θεό. Βλέπεις, το μικρό παιδί, αν δεν το φοβερίσουν, δεν μπορούν να το συμμαζέψουν. Να αγωνίζεσαι φιλότιμα και με ελπίδα στον Θεό και τότε δεν θα φοβάσαι τίποτε. «Τον δε φόβον ημών ου μη φοβηθώμεν ουδ’ ου μη ταραχθώμεν, ότι μεθ’ ημών ο Θεός», δεν ψάλλουμε στο Μεγάλο Απόδειπνο;

Από το βιβλίο: « ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

ΛΟΓΟΙ Ε΄

ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ»

3 σχόλια:

  1. Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα...

    ΕΞΕΛΘΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ...ΙΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ...ΜΗ ΛΑΒΟΙΤΕ...

    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ...

    ΑΝΑΝΗΨΑΤΕ...ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΓΓΥΣ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΣΑΣ...

    ΤΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ...

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Z_M3d-LVGfQ
    Σύμφωνα με έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης, σχεδόν ένα δισεκατομμύριο είναι οι άνθρωποι που ΠΕΙΝΑΝΕ, και κάθε ένα δευτερόλεπτο πεθαίνει και ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ από πείνα.Δεν αφορά πια μόνο την Αφρική το πρόβλημα.....
    Κανείς δεν υποψιάζεται τι πραγματικά μας ξημερώνει και δεν είναι θέμα φόβου αλλά σωστής επένδυσης!.....Τακουμπάμε Μπράδερ, Yio!
    Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ευλογημένη να'ναι η σπίθα που καίει αθάνατη , μέσα στα σωθικά της Ελλάδας . Η σπίθα αυτή που αψηφώντας τις φρόνιμες συμβουλές της λογικής , βάζει φωτιά σ'ολάκερη τη ψυχή . Γίνεται η πυρκαγιά και φέρνει το θαύμα . Γιατί στο θαύμα και όχι στη λογική , χρωστάει την ανάστασή του το γένος".
    (Στρατηγος Μακρυγιάννης)


    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή