Η λογική επικαλείται
τον ορατό κόσμο σαν μαρτυρούμενη ένδειξη ύπαρξης
(..όταν ορώ τα έργα των χεριών Σου../ψαλμός)


Επίγεια μάτια αδυνατούν να ατενίσουν το «απρόσιτο» φως, που η θεότητα "οικεί"

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχει εξωγήινη νοημοσύνη;

"Υπάρχει εξωγήινη νοημοσύνη;" διερωτώνται και ψάχνουν να βρουν πολλοί, παντού σ' ολόκληρη τη γη. Μα είναι αυτό, το ερώτημα, που θα 'πρεπε ν' απασχολεί τον παγκόσμιο νου, επιστημονικό και μη; Γιατί "Ναι, υπάρχει εξωγήινη νοημοσύνη", μας διαβεβαιώνει κατηγορηματικά το πιο έγκυρο και το πιο αξιόπιστο, το πιο αποκαλυπτικό, συγκλονιστικό και συναρπαστικό, το πιο πολυμεταφρασμένο και πιο πολυδιαβασμένο "best seller" όλων των εποχών, η Καινή Διαθήκη!

Επομένως το καυτό ερώτημα, που αναδύεται στο λυκόφως του 20ού αιώνα ετούτο πρέπει να 'ναι: "Υπάρχει γήινη νοημοσύνη, για να μπορεί να καταλάβει ποιανού είδους είναι αυτή η εξωγήινη νοημοσύνη;".
Γιατί των εξωγήινων η εισβολή, μήτε είναι απειλή φανταστική ή μελλοντική, μήτε αφορά στη γη, μα ήδη γίνεται από πολύ παλιά, μονάχα σ' ανθρώπινα μυαλά...
... Αυτών, που δεν θέλησαν, και δεν θέλουν πεισματικά, να δεχθούν την Αλήθεια, που φωτίζει άπλετα κι αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της Δημιουργίας, αλλ' ηδονίζονται να κυνηγούν "μυστήρια" κι "ανεξήγητα", περιπλανώμενοι με συντροφιά το ψέμμα και την απάτη, μέσα στα σκοτάδια του δικού τους αιχμάλωτου νου. Με οδηγό αυτή την Αλήθεια, τη μία και μοναδική που είναι ο λόγος του Θεού - Δημιουργού Ιησούς Χριστός, το βιβλίο αυτό καλεί τον αναγνώστη, ν' ανεβεί μαζί Του στις ψηλές κορφές της Καινής Διαθήκης, για ν' αγναντεύσει από εκεί ολόκληρο τον απέραντο, μα και τελείως άγνωστο στους πολλούς λαβύρινθο του "μυστηρίου της ανομίας". Γιατί όλα τα πράγματα δεν φαίνονται πάντοτε καθαρά μόνο όταν τα κοιτάζει κανείς από πολύ κοντά. Υπάρχουν και πράγματα, που, για να φανούν πολύ καθαρά, πρέπει να τα δει κανείς από πολύ μακριά και από πολύ ψηλά.

4 σχόλια:

  1. Ποιοί να 'ναι αυτοί που στο σκοτάδι μ' ανταμώνουν
    και το τραγούδι μου χαρίζουν που πρόσμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επομένως το καυτό ερώτημα, που αναδύεται στο λυκόφως του 20ού αιώνα ετούτο πρέπει να 'ναι: "Υπάρχει γήινη νοημοσύνη, για να μπορεί να καταλάβει ποιανού είδους είναι αυτή η εξωγήινη νοημοσύνη;".

    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ...

    ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ...

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποκλίθηκα κι εγώ Αδερφέ μου όταν έφτασε στα χέρια μου αυτή η προσωπική έκδοση εμπλουτισμένη από αλήθειες..... αναζητούσα και μου δόθηκε.
    Κάποιοι ενημερώνονται (βιώνουν) και μας ενημερώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η γνώση της ουσίας των πραγμάτων ενυπάρχει και προϋπάρχει στον άνθρωπο.........ΥΠΕΡΟΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή