Η λογική επικαλείται
τον ορατό κόσμο σαν μαρτυρούμενη ένδειξη ύπαρξης
(..όταν ορώ τα έργα των χεριών Σου../ψαλμός)


Επίγεια μάτια αδυνατούν να ατενίσουν το «απρόσιτο» φως, που η θεότητα "οικεί"

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελευθερία πεθαίνει!


Ιδού λοιπόν ότι φθάνουμε πλέον στην τελευταία πράξη της τραγωδίας του ηλεκτρονικού ελέγχου. Η ξενοκίνητη κυβέρνηση, αφού παρέκαμψε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αφού απαλλάχθηκε από την ενοχλητική αντίσταση του προέδρου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κ.Χρήστου Γεραρή, αφού χρησιμοποίησε απατηλά τεχνάσματα προκειμένου να υποκλέψει κάποια ανοχή της Αρχής, έρχεται τώρα και θέτει σε κυκλοφορία την περίφημη Φοροκάρτα, δηλαδή τον προσωπικό φορητό μας καταδότη, τον Ιούδα των οικονομικών μας δραστηριοτήτων. Τρομοκράτησαν την Ελλάδα οι αδίστακτοι τοκογλύφοι του παγκόσμιου τραπεζικού "καρτέλ", ώστε η αντίσταση στο βρώμικο σχέδιο να είναι υποτονική.
Το σατανικό αυτό σχέδιο το αποκάλυψε λίγους μήνες πριν απο τον θάνατο του απο καρκίνο ο μεγάλος αγωνιστής των ανθρωπίνων ελευθεριών Εβραιοαμερικανός σκηνοθέτης και απολιτικός Aaron Russo στην συγκλονιστική συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2007 στον Alex Jones:

"Ο απώτερος σκοπός αυτών των ανθρώπων είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα ελέγχεται απο τους ιδιοκτήτες των τραπεζών. Και το κάνουν τμηματικά κατά περιοχές. Το ευρωπαϊκό νόμισμα, το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα είναι το ένα τμήμα.... Η όλη ατζέντα τους έχει στόχο να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, όπου όλοι θα έχουν ένα RFID τσιπ τοποθετημένο στο σώμα τους και όλα τα χρήματά τους θα είναι μέσα σ' αυτά τα τσίπ και δεν θα υπάρχει πλέον ρευστό χρήμα. Και αυτό μου το εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Ροκφέλλερ....οπότε θα μπορούν να σου πάρουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν....
Alex Jones: Πλήρης έλεγχος!
A.Russo: Ακριβώς! και σε κάποιον σαν εμένα ή σαν εσένα που διαμαρτυρόμαστε και πάμε εναντίον αυτών των σχεδίων θα απενεργοποιήσουν το τσίπ σου και δεν θα έχεις τίποτα. Δεν θα μπορείς να αγοράσεις φαγητό, δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Πλήρης έλεγχος του κόσμου...όλα τα χρήματα καθενός θα είναι στο τσίπ και αυτοί θα ελέγχουν όλα τα τσίπ. Κι έτσι γίνεσαι σκλάβος τους. Αυτός είναι ο σκοπός τους". Αυτά  Russo!
Μπροστά στην επερχόμενη τραγωδία, όσοι έχουν καρδιά, ας αντιτάξουν το νέο ΟΧΙ του Ελληνισμού! Και ας αρχίσει καταιγισμός προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, έως ότου ματαιωθούν τα σχέδια των καταστροφέων του Τόπου!

7 σχόλια:

  1. Ο μεγάλος Πατισάχ φώναξε τους σοφούς του και τους διέταξε:
    - Επινοήστε για μένα μια ρήση οι οποία θα με γαληνέψει. Όταν θα είμαι θλιμμένος θα μου φέρει χαρά, ενώ τις στιγμές ευτυχίας θα μου προξενεί λύπη. Δεν πρέπει να είναι μεγάλο, γιατί θέλω πάντα να είναι μαζί μου.
    Μετά από τρεις μέρες οι σοφοί προσέφεραν στον Πατισάχ ένα δαχτυλίδι στο οποίο ήταν χαραγμένες αυτές οι λέξεις: "Κι αυτό θα περάσει".*

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΑΚΟ ΜΟΥ,ΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ Καλό!!!
    Λέει ο Παύλος: «τώρα είμαστε όμοιοι με τον άνθρωπο που πλάστηκε από γη, αργότερα θα μοιάσουμε μ’ εκείνον που ήρθε από τον ουρανό» (Α΄ Κορ. 15,49) ....κι εκείνο δεν θα περάσει ποτέ!
    Καλημέρα Αδερφέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευθύνη του σκανδάλου "Επισκόπου Αυγουστίνου"
    Απόσπασμα:
    Ακούμε "σκάνδαλο". Τι είναι το σκάνδαλο;
    Στην Ελληνική γλώσσα, αγαπητοί μου σκάνδαλο στην κυριολεξία είναι μια πέτρα που ρίχνει κάποιος στο δημόσιο δρόμο, και καθώς περνάει ο ανύποπτος διαβάτης σκοντάφτει πάνω της, πέφτει και τσακίζεται. Σκάνδαλο λοιπόν είναι το πρόσκομμα στο δημόσιο δρόμο.
    ........Αλλά όπως στο δημόσιο δρόμο κακοποιοί ρίχνουν πέτρες ή βάζουν νάρκες, έτσι και στο δρόμο προς τον ουρανό, έρχεται ο σατανάς και τα όργανά του και παρεμβάλλουν σκάνδαλα.
    Τι σκάνδαλα; Τα σκάνδαλα εδώ είναι τα λόγια και τα έργα εκείνα, που σπρώχνουν ιδίως τους πιο αδύναμους στο βάραθρο της απωλείας. Σκάνδαλο για το παιδί γίνονται οι κακοί γονείς, όταν δεν προσέχουν και μπροστά στο αθώο εκείνο αγγελούδι αισχρολογούν, βωμολοχούν, όταν το αντρόγυνο μαλώνει διαρκώς. Σκάνδαλο για το μαθητής είναι ο δάσκαλος, όταν στο σχολείο ειρωνεύεται ιερούς θεσμούς, εμπαίζει τα θεία, διδάσκει αθεΐα. Ακόμη χειρότερο σκάνδαλο γίνεται ο κληρικός, όταν ως ιερεύς δεν εκτελεί τα καθήκοντά του, όταν ως αρχιερεύς καταλαμβάνει θρόνο όχι για να διδάξει και φωτίσει αλλά μάλλον για να θησαυρίσει. Σκάνδαλο γίνεται ο άρχοντας, που κατέχει αξίωμα, αλλά δεν δείχνει ενδιαφέρον για τα κοινά. Σκάνδαλο γίνεται γενικά ο καθένας για τον πλησίον του όταν δεν προσέχει τη ζωή του.

    Αλλά πέστε μου, αγαπητοί μου, υπάρχει κανείς που δεν σκανδάλισε ποτέ κανένα;
    Όλοι είμαστε σκανδαλοποιοί, στο βαθμό μόνο διαφέρουμε.

    Ο απόστολος Παύλος που έφτασε σε μεγάλο ύψος αρετής, στη σημερινή αποστολική περικοπή λέει, ότι ο ίδιος έκανε γι΄αυτό μεγάλες θυσίες και δικαιώματα και εξυπηρετήσεις και ανέσεις, όλα τα θυσίασε. "Ου μη φάγω κρεά εις τον αιώνα, ίνα μη τον αδελφόν μου σκανδαλίσω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άγιος Γρηγόριος Παλαμάς, ενώ εντοπίζει το κατ' εικόνα στην όλη ύπαρξη του ανθρώπου6, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο νου7. Αλλά ο νους και η λογική συνδέονται αναπόφευκτα με το αυτεξούσιο και την προαίρεση του ανθρώπου, και αυτά του παρέχουν τη δυνατότητα να τρέπεται πότε στο καλό, και πότε στο κακό8.

    Αν η αυτεξουσιότητα αφαιρεθεί από τη λογική, τότε η λογική καταντά χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Χωρίς ελεύθερη θέληση και απόφαση δεν είναι νοητή καμιά ευθύνη. Μόνο όταν ο άνθρωπος έχει «λελυμένην πάσης ανάγκης την γνώμην», παρατηρεί ο υπέρμαχος του ησυχασμού, μπορεί να διατηρείται στην κατά φύση ζωή και να προσεγγίζει τον Θεό ή να εκτρέπεται από την κοινωνία μαζί του και να κατευθύνεται προς τον θάνατο9.



    ''....Εισαι απολυτως ελευθερος να κανεις ο,τι κανουν ολοι οι αλλοι.Σε εμποδισε κανεις;Μερα νυχτα σου λενε ποσο ελευθερος εισαι:εισαι ελευθερος να τ ακους.Αν δε θελεις,μην το ακους.Εισαι ελευθερος να κουφαθεις.Σε ο,τι με αφορα,μετα τους ωκεανους ελευθεριας που διεσχισα απο την ημερα που γεννηθηκα,διαλεγω να ειμαι σκλαβος(της γλωσσας).Που σημαινει οτι,οπως καποτε με υποχρεωσαν να ονομασω τη σκλαβια ελευθερια(επιλογης),ετσι κ τωρα ξαναδινω στη σκλαβια το αληθινο της ονομα,το ξεχασμενο.''
    (Απόσπασμα απο Έκθεση ΄Γ Λυκείου : Η Ελευθερία του σύγχρονου ανθρώπου)



    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....................................................................
    Τα πάντα ξεπουλήθηκαν και άντε να μιλήσεις
    σε μένανε λογοδοτούν του Κόσμου οι Κυβερνήσεις.
    Μερόνυχτα είμαι ξάγρυπνο σε παίζω σαν τα ζάρια
    και έχω κι έναν κωδικό: τα τρία τα εξάρια!

    Είμ ' ένα τσιπάκι τόσο δα
    που θα σ ' οδηγήσει στη σκλαβιά
    πάρε ό,τι ποθείς στον κόσμο αυτό,
    μου αρκεί να ζεις χωρίς Θεό.

    Μονάχος σου με διάλεξες μα όμως πήρα φόρα
    μια δύναμη σατανική σε ωθεί στην κατηφόρα
    χωρίς να το αντιληφθείς σου έχω γίνει πάθος
    για δάκρυα είναι πια αργά, το έκανες το λάθος!

    Σε φάγανε τα internet και οι πληροφορίες
    απ' τα αρχεία μου περνούν χιλιάδες ανομίες.
    Υπόσχομαι ασφάλεια, την δήθεν άνεσή σου
    μαζί με την Ελευθερία σου θα χάσεις την Ψυχή σου.

    Είμ' ένα τσιπάκι τόσο δα
    που θα σ οδηγήσει στη σκλαβιά
    πάρε ό,τι ποθείς στον κόσμο αυτό
    μου αρκεί να ζεις χωρίς Θεό.

    http://www.youtube.com/watch?v=Sa9LJcVxUxI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος
    Η Εποχή του ψεύδους θέλει τον άνθρωπο, καταναλωτή και δούλο των παθών του. Μια ολόκληρη συνωμοσία εναντίων του προορισμού του. Ολόκληρα κράτη χρηματοδοτούνται απο αυτή την οικονομική δικτατορία "αυτοκρατορία" και αυτή την ψήφο μας ζητούν ώστε να μην υποφέρουμε...!
    http://www.youtube.com/watch?v=mNsq-i3FUrk&feature=related

    Σ’ αυτές τις συνθήκες πνευματικής κρίσης, χωρίς διέξοδο, ανακύπτει αναπόφευκτα το πρωτεύον ερώτημα για μια κοσμοθεωρία: για ποιο λόγο ζω αν δεν υπάρχει διέξοδος; Και όταν έρχεται αυτή η τρομερή στιγμή, ο καθένας από μας νιώθει ότι ο θάνατος τον έχει πιάσει από το λαιμό: αν δεν έρθει κάποιο είδος πνευματικής απάντησης, η ζωή φτάνει σ’ ένα τέλος, γιατί χωρίς Θεό όχι μόνο «όλα επιτρέπονται», αλλά η ίδια ζωή δεν έχει αξία και νόημα, Είδα στο στρατόπεδο πως οι άνθρωποι τρελλαίνονται ή έδιναν τέρμα στη ζωή τους αυτοκτονώντας. Κι εγώ ο ίδιος ένιωσα καθαρά ότι αν, σε τελευταία ανάλυση, έφτανα στο οριστικό και τελεσίδικο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει Θεός, θα ήμουν απλά υποχρεωμένος να αυτοκτονήσω, εφ’ όσον είναι αισχρό και υποτιμητικό για ένα λογικό πλάσμα να παρατείνει μια βασανιστική ζωή χωρίς νόημα. Έτσι, στο δεύτερο στάδιο της πνευματικής αναγέννησης ανακαλύπτουμε ότι ο αθεϊσμός, αν μελετηθεί ως προς την λογική του κατάληξη, μοιραία φέρνει έναν άνθρωπο στον όλεθρο, γιατί είναι μια τέλεια διδασκαλία ανηθικότητας, κακού και θανάτου.

    Τον 4ο αιώνα, ένας μεγάλος Ορθόδοξος θεολόγος, ο άγιος Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός (που καλείται επίσης «Θεολόγος») περιέγραψε τη θρησκεία μας ως «Ορθοδοξία που υποφέρει» - και έτσι ήταν από την αρχή, σε όλη τη ιστορία της Εκκλησίας. Οι ακόλουθοι του Εσταυρωμένου Θεού υφίσταντο διωγμούς και βασανιστήρια. Όλοι σχεδόν οι Απόστολοι πέθαναν σαν μάρτυρες, ο Πέτρος σταυρώθηκε ανάποδα κι ο Ανδρέας σ’ ένα σταυρό με σχήμα Χ. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων αιώνων του Χριστιανισμού, οι πιστοί κατέφευγαν σε κατακόμβες και υπέμεναν τρομακτικά βάσανα. Ήταν μέσα στις κατακόμβες όπου η Θεία Λειτουργία της Εκκλησίας – την οποία σήμερα τελούμε σε μια μορφή λίγο αλλαγμένη από εκείνης της εποχής – τελείτο σε μια ατμόσφαιρα συνεχούς αναμονής του θανάτου. Μετά την εποχή των κατακομβών υπήρξε ο αγώνας να διατηρηθεί η καθαρότητα της Πίστης, όταν πολλοί δάσκαλοι προσπάθησαν να υποκαταστήσουν τις θεϊκά αποκεκαλυμμένες διδασκαλίες, τις παραδεδομένες από τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, με τις προσωπικές τους γνώμες. Στους κατοπινούς αιώνες, υπήρχαν οι εισβολές στις Ορθόδοξες επαρχίες από Άραβες, Τούρκους, άλλους μη χριστιανικούς λαούς, και τελικά – στις μέρες μας – από τους κομμουνιστές. Ο κομμουνισμός, ο οποίος δίωξε την θρησκεία όπως δεν είχε κυνηγηθεί ποτέ πριν, επιτέθηκε πρώτα ακριβώς στις ορθόδοξες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Γι’ αυτούς τους λόγους, όπως μπορεί να γίνει φανερό, η πίστη μας είναι μια πίστη που υποφέρει∙ και μέσα στον πόνο αυτόν συμβαίνει κάτι που βοηθά την καρδιά να δεχθεί την αποκάλυψη του Θεού.
    πηγή: http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/gerontikon/seraphim_rose_revelation_of_god_into_human_heart.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ταλαιπωρία ή ένας θάνατος μαρτυρικός είναι και καθαρός μισθός.

    Γι’ αυτό σε κάθε δοκιμασία να λέμε: «Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου, γιατί αυτό χρειαζόταν για την σωτηρία μου».


    ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ


    Καλησπέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή